Walter Van Steenbrugge en Bert Anciaux in debat over verplichte vaccinatie

Debat over verplichte vaccinatie in de zorg.
De Afspraak op dinsdag 16/11/2021 …
Tevens officieel startschot dat burgers zich vanaf nu via de VZW Legal Hearts zullen mengen in het debat! Legal Hearts zal de nodige stappen ondernemen om de rechten van iedere burger te vrijwaren!
 
Loepzuivere benadering en onderbouwde redenering van advocaat Walter Van Steenbrugge, geraadpleegd door Legal Hearts vzw vs Bert Anciaux.
 
’Pensée unique’ van Bert Anciaux: ’Indien iedereen gevaccineerd is, zal het probleem opgelost zijn en het algemeen belang is belangrijker dan het individueel belang. Het algemeen belang gaat boven individuele domheid’.
 
Argumenten Walter Van Steenbrugge op een rijtje:
– Je mag enkel afbreuk doen aan vrijheden indien deze proportioneel zijn.
– Er is één zekerheid: dat er veel onzekerheid is. Als er onzekerheid is, staat verplichting daar nogal haaks op.
– Pas in 2022-2023 zullen fabrikanten zekerheid kunnen geven over de veiligheid en bijwerkingen van het vaccin.
– Wanneer men de cijfers bekijkt van het EMA (European Medicines Agency) ziet men dat het aantal doden en slachtoffers ten gevolge van de vaccins groot is.
– Wat belangrijk is, is te weten over welke soort mensen het gaat; we zien dat het vaak mensen met onderliggende aandoeningen zijn die in het ziekenhuis belanden. Waarom worden deze mensen niet geholpen door gezonde voeding goedkoper te maken bijvoorbeeld? Supplementen en gezonde voeding zouden ook helpen, maar daar hebben we nooit iets over gehoord.
 
Wordt zeker en vast vervolgd!
Link naar het debat vind je hier.
Scroll naar boven