GETUIGENISSEN

Getuigenis van Ann M., grootmoeder uit Heverlee.

Aan Ann werd verteld dat er in Belgie nog nooit een baby werd geboren met deze 2 vormen van agressieve leukemie. Ze trekt haar eigen conclusie.

Getuigenis van Lisette G., gepensioneerde uit Pelt.

Lisette voelt zich gebroken na de corona vaccinatie. Ze kampt sindsdien al een jaar non stop met ontstekingen waar de geneeskunde geen antwoord op kan bieden. (De naam ‘Yvette’ werd verkeerd doorgegeven. De dame heet ‘Lisette’.)

Getuigenis van Jan V., zorgwerker uit Kaulille.

Enkele uren nadat Jan V. uit Kaulille zijn vaccin krijgt, krijgt hij last van oorsuizingen die de kwaliteit van zijn leven zwaar beïnvloeden. Een jaar later zijn die er nog steeds. De geneeskunde heeft geen oplossing.

Getuigenis van Mimi B., thuiswerker uit Boutersem.

Mimi B. uit Boutersem kampt al een jaar met oncontroleerbare bijzonder pijnlijke bewegingsstoornissen, die 1 dag na haar vaccinatie begonnen. De geneeskunde heeft geen antwoord.

Getuigenis van Davina M., zorgwerker uit Diest.

3 weken na haar vaccinatie wordt Davina met spoed geopereerd. Een trombose aan haar milt waardoor lever, nieren zijn beschadigd. Een stuk dunne darm moet worden verwijderd. De rest van haar leven moet ze de gevolgen dragen.

Getuigenis van Alona.

Na haar vaccinatie kon Alona kan niet meer sporten van de pijn, ze kreeg verlammingsverschijnselen, al op de parking van het vaccinatiecentrum. Haar menstruatiecyclus is volledig verstoord.

Getuigenis van Marijke uit Genk.

Marijke vertelt over wat haar overkwam, onmiddellijk na haar vaccinatie.

Getuigenis van Rafaël (33) uit Diest.

Rafael viel neer in het vaccinatiecentrum, en werd 4 dagen later opnieuw opgenomen in het hospitaal, ditmaal in kritieke toestand. Een jaar later ziet hij de toekomst somber in.

Getuigenis van Deniz uit Oud-Turnhout.

Deniz was een gezonde jonge vader met een actieve job in de bouwsector. 3 weken na zijn corona vaccinatie kan hij zijn geliefde job niet meer uitoefenen, en is hij levenslang hartpatient.

Getuigenis van Natasje, kapster uit Nijlen.

4 dagen na de booster: elke dag verlammingsverschijnselen. 10 maanden later nog altijd niet aan het werk, en aan haar lot overgelaten. 1 neuroloog wijdt het ondertussen ‘mogelijks’ aan de booster.

Getuigenis van moeder en dochter.

3 weken na haar boosterprik krijgt de 17 jarige Xena zware gezondheidsproblemen. De getuigen die in deze opnames aan het woord komen kregen allemaal af te rekenen met ernstige klachten na hun vaccinatie tegen Covid-19. Ze maakten melding van hun vaccinatieschade bij vzw Legal Hearts en waren bereid om hun verhaal te doen voor de camera om zo het taboe te doorbreken.

Getuigenis van Ysaias.

Ysaias is een sportieve, gezonde man die voor zijn werk regelmatig getest wordt. Een dag na zijn eerste coronavaccinatie beginnen de problemen.

Scroll naar boven